Huidige Locatie: Home -  Hollister Kopen Gent werd geopenbaard tussen biscuit dikte en

Hollister Kopen Gent werd geopenbaard tussen biscuit dikte en

Hollister Kopen Gent

Het doel van deze studie was om een ​​koekje bevat minder vet en suiker niveaus evenals tentoonstellen 'functionele' eigenschappen te ontwikkelen. Een eenvoudige formulering korte deeg werd gebruikt als controle. Een experimentele ontwerp werd gebruikt om het niveau van Novelose 330 (resistent zetmeel), Raftilose (suikervervanger / fructooligosaccharide), natriumcaseïnaat (melkeiwit) en Simplesse Hollister Maastricht Werken (eiwit gebaseerde vetvervanger) te optimaliseren in de productie van een functionele laag vet en Hollister Kopen Gent suiker biscuit. De gemeten parameters waren deeg kenmerken, biscuit afmetingen, kleur en textuur. Natriumcaseïnaat bleek een belangrijke determinant voor deeg hardheid. Een positieve correlatie werd geopenbaard tussen biscuit dikte en textuur (P u0026 lt; 0,01). Kleur waarden L * (oppervlakte kleur) varieerde 41,1-52,2, afhankelijk van de hoeveelheden suiker en eiwit poeder aanwezig. Optimale ingrediënt bleken te zijn 14% Novelose (% meel), 14,51% natriumcaseïnaat (% meel), 25% Raftilose (% suiker) en 25,02% Simplesse (% vet). Dergelijke niveaus produceren een koekje van zeer hoge standaard.
0 Reacties


Spreek uw mening